ACTUALITAT

Girona, Temps de Flors

Girona, Temps de Flors és el gran festival internacional de Girona que, aquest any, se celebra de l’11 al 19 de maig.

Aquest festival es va originar fa 63 anys. Es tractava d’un concurs de rams de flors i plantes que durava només un cap de setmana. Aquesta activitat tenia com a objectiu crear un espai d’oci obert a tothom, ja que eren temps difícils a causa dels anys de la postguerra.

L’esdeveniment va tenir tan bona resposta que les persones que van assistir al concurs del 1954 van empènyer els organitzadors a tirar endavant amb el que després es va acabar convertint en aquest gran festival internacional.

El festival any rere any anava evolucionant i anava guanyant reconeixement. Gràcies a la implicació de la ciutat i artistes, aquest esdeveniment va poder anar creixent fins on el veiem ara.

Aquest any és la 64a exposició de flors, monuments, patis i jardins i, per celebrar-ho han ofert al públic un gran ventall d’activitats i visites per Girona. Aquesta edició compte amb 171 projectes i 137 espais per descobrir.

Per commemorar els inicis d’aquest festival, dins de les activitats hi ha dos concursos oberts a tothom. Un concurs d’aparadors i l’altre de flors.

En general es pot dir que és un esdeveniment cultural que t’ofereix descobrir una ciutat d’una manera diferent i que et facilita un gran nombre d’activitats, exposicions, fires i mercats per descobrir.

Comentaris tancats.