ACTUALITAT, Crònica, ESCOLA, Festes i Esdeveniments

Xerrada del valor de les persones

El passat dilluns 6 de maig i dimarts 7 de maig, els alumnes de primer d’ESO vam rebre una visita molt especial de l’Associació d’Amputats Sant Jordi. Van donar-nos una xerrada on ens van explicar com és la vida de les persones amb discapacitat sigui física o mental.

En aquesta xerrada ens van transmetre que les persones amb discapacitat tenen el mateix valor que les persones que no tenen discapacitat, per això no volen que se’ls anomeni minusvàlids.

Ens van ensenyar pròtesis i vam aprendre molt sobre aquestes peces tan fonamentals per la seva vida quotidiana. També vam sortir al carrer i vam provar les cadires de rodes, vam provar també de caminar amb un mocador als ulls i amb el bastó que porten les persones cegues i així, tots ens vam adonar de les grans dificultats que tenen aquestes persones per poder moure’s per la ciutat.

Va ser una xerrada molt bonica i vam aprendre molt, sobretot que el valor de les persones no es mesura per les seves capacitats físiques o mentals, tots tenim el mateix valor. Les persones amb discapacitat tenen molt mèrit perquè tenen grans dificultats per poder fer les coses quotidianes de la vida però ens van transmetre el seu gran coratge i valentia.

Els alumnes de primer d’ESO estem molt agraïts per aquesta xerrada i donem les gràcies a l’Associació d’Amputats Sant Jordi.

Comentaris tancats.