ACTUALITAT, Notícies del món, Sin categoría

24a Fira pel dia de la Terra

El dia internacional de la Terra o Earth Day es va celebrar aquest dilluns 22 d’abril. És un dia per a conscienciar i sensibilitzar a la gent d’alguns problemes actuals com ara la sobre població al planeta, la contaminació o la destrucció d’ecosistemes.

A més a més de conscienciar sobre la importància de protegir i cuidar el planeta. També és un dia per donar homenatge a la Terra, la nostra llar.

Resultado de imagen de dia de la terra

Aquí a Barcelona des de 1996 es celebra durant dos dies una fira a Nou Barris dedicada a l’artesania, teràpies ecològiques, venda de productes de proximitat, ecologisme, organitzacions humanitàries, tallers i concerts.

Resultado de imagen de dia de la terra barcelona 2019

Enguany es va celebrar la 24a edició durant els dies 13 i 14 d’abril, i va dedicar gran part dels seus esforços a la crida contra el canvi climàtic i els perills que atempten contra el nostre ecosistema.

Per poder conscienciar a la gent sobre el medi ambient, aquest any també hi ha hagut conferències sobre el canvi climàtic i sobre nutricionisme, tallers de conscienciació portats a terme per associacions animalistes com WWF, una associació que conserva la natura i protegeix els animals en perill d’extinció, o Bird Friends, una protectora d’aus, entre altres.

També es van fer tallers de cultura com un concert de flautes natives del món, una demostració de Tai-Txi, un espectacle de danses índies, …

Comentaris tancats.