OPINIÓ

Ús excessiu del mòbil

Avui en dia, els mòbils es fan servir massa, en el fons perjudica molt

Els adolescents d’ara, fan servir massa el mòbil, perden molt de temps mirant-los i desconnecten totalment del que passa al seu exterior, només es fixen en la pantalla.

Resultat d'imatges de nens viciats al mobil

Aquesta causa fa que els estudis de tots els adolescents baixin i cada cop vagin a pitjor. Les hores d’estudiar i fer deures, també disminueixen. En les quedades amb la família, en comptes d’estar gaudint, l’únic entreteniment és el mòbil, i les quedades amb els amics, ja no són jugar com antigament a diferents jocs passant-s’ho bé, sinó, estar amb la pantalla al davant.

Antigament com no existien els mòbils ni les pantalles, els nens ho substituïen per anar al parc, llegir, dedicar més hores d’estudi… Com tenien més temps perquè no s’entretenien amb això, aprofitaven per fer altres coses.

Imatge relacionada

Ara, amb les noves tecnologies s’ha creat l’Instagram, una aplicació on tu tens un compte i pots penjar fotos. A tots els hi encanta, la major part d’hores que passen amb el mòbil és amb l’Instagram, mirant cada història, cada foto publicada, mirant si li donen molts likes a les seves fotos pujades…

Imatge relacionada

S’han fet molts treballs, s’ha investigat i s’ha comprovat científicament que l’ús excessiu del mòbil és molt dolent i que mirar-lo cinc o deu minuts abans d’anar a dormir et perjudica, perquè el teu cervell encara segueix pensant i treballant i no descansa suficient.

La tablet, l’ordinador, la televisió i el portàtil fan els mateixos efectes que el mòbil si l’utilitzes molt sovint o abans d’anar a dormir.

Comentaris tancats.