ACTUALITAT, Agenda, ESCOLA, Notícies del Barri

15-M: Vaga pel món

Manifestació a Barcelona, 15 de març de 2019
Fotografia: Àlex Aranda

El passat divendres 15 de març va haver-hi una vaga estudiantil arreu d’Europa contra el canvi climàtic. La vaga, potenciada per l’estudiant sueca Greta Thunberg, va tenir una resposta mundial.

A Barcelona, en concret, van haver-hi vagues d’estudiants, aturades de tràfic en diversos punts de la ciutat i manifestacions al llarg de tot el dia, que van reflexar l’opinió de la gent: sembla que, per fi, es comença a ser conscient del que implica pel nostre planeta el canvi climàtic.

Des de l’INS Les Corts també hem recolzat aquesta vaga. Tot i que no hem anat a cap manifestació pública, des de l’assignatura de biologia i geologia hem pintat dos pòsters que després hem penjat a l’exterior de l’edifici, al carrer. En aquests cartells, els alumnes de 4rt d’ESO hem volgut concienciar a la resta de l’alumnat i de vianants sobre el que pot suposar el canvi climàtic per al nostre món.

Esperem que  us agradin! I recordeu: el canvi climàtic no és una cosa que s’aturi seient al sofà de casa i no fent res; tots podem posar el nostre granet de sorra, per petit que sigui, a base d’anar a manifestacions, reciclar, utilitzar transport públic, o pintar cartells i penjar-los al carrer.

Comentaris tancats.