ACTUALITAT, Agenda, Crònica, ESCOLA

Visita al Museu de la Música

Fa uns dies tots els primers de l’ESO vam anar d’excursió al Museu de la Música de Barcelona. Aquesta sortida estava organitzada pels professors de les assignatures de Tecnologia i Música perquè a primer de l’ESO estem fent un projecte que és la construcció d’un instrument musical. Els alumnes de primer ens vam haver de dividir en grups i cada grup havia de construir un instrument diferent.

Ha estat tot un treball en equip i hem estat dies treballant perquè hem hagut d’investigar molt sobre els instruments que havíem de construir: família a la qual pertanyien, material necessari per construir-los… també ens hem hagut de repartir la feina i, el punt més delicat fer que els instruments sonessin bé.

Aquests tipus de treballs ens ensenya a treballar en grup i a resoldre les dificultats que poden sortir quan treballem en equip.

La visita al Museu de la Música ens va ajudar molt perquè vam poder veure els nostres instruments i fixar-nos com estaven construïts i, a més a més, ens ho vam passar molt bé!

Fer excursions relacionades amb el que estem estudiant és molt interessant i una manera més divertida d’aprendre. Poder veure els instruments al Museu de la Música ens va ajudar molt pel nostre treball i per adonar-nos que és molt difícil construir-los. A partir d’ara observarem de forma diferent tots els instruments.

Moltes gràcies als nostres professors de Tecnologia i Música per organitzar aquesta sortida que va fer que estudiar i construir un instrument fos més divertit!

Luna García

Comentaris tancats.