ACTUALITAT, ESCOLA, NO T'HO PERDIS, Notícies del Barri

Seguint les petjades de “La Mater”

L’Ins Les Corts han participat en un projecte amb l’Institut del Teatre

Durant les dues últimes setmanes, els alumnes de 2n d’ESO B han participat en un projecte anomenat Beit Project, el qual ha passat per escoles d’arreu d’Europa. Aquesta activitat ha consistit a trobar traces sobre la història de la Maternitat.

Aquests alumnes han compartit aquesta experiència amb l’Institut del Teatre. S’ho han passat verdaderament bé fent nous amics i descobrint coses sobre el que era abans el nostre institut.

La primera activitat ha estat conèixer-se entre tots per tenir més confiança. Tot seguit han muntat una espècie de cases anomenades Beit i han parlat sobre les seves cicatrius.

Després han sortit al carrer a buscar les traces de la Maternitat i el seu parc, i han triat una per estudiar-la en petits grups. En aquests grups han hagut de debatre el tema que han escollit i han arribat a temes actuals com ara el feminisme i l’exclusió social d’entre altres.

A partir d’allà han creat unes preguntes per fer entrevistes pel carrer. Aquest moment ha sigut quan s’ha acabat el Beit Project però les dues escoles, afortunadament es s’han hagut de trobar un altre cop per a muntar els vídeos, i s’ho han passat molt bé.

Ha sigut una gran experiència, els alumnes han gaudit i han après molt. Esperem que altres instituts ho puguin viure com nosaltres.

Daniela Sabariego

Comentaris tancats.