Agenda, ESCOLA, Festes i Esdeveniments

Preparant el Carnaval!

El divendres 1 de març se celebra, com cada any a l’Institut Les Corts, la festa de Carnaval. Serà un dia amb horari reduït, on la gent – tant professors com alumnes – podrà anar disfressada a classe. Les celebracions, però, comencen des de dimecres!

Dimecres 27 de febrer – Tothom en pijama!

Tothom en pijama a l’institut! Durant el dia 27 de febrer, tots, tant alumnes com docents, podran portar la roba de dormir a les aules sense que ningú hagi de cridar l’atenció a ningú. Tot està permès: pijames, camises de dormir, sabatilles, bates, mantes, coixins… i fins i tot peluixos o ninos! Aprofitem aquest dia únic!

Dijous 28 de febrer – Tots elegants!

Tothom vestit d’etiqueta! El dia 28 de febrer és per treure de l’armari les millors gales – camises, vestits, jaquetes, americanes, faldilles… – i portar-les durant l’horari lectiu. Res no és prou elegant! Durant l’últim dia de febrer es podran veure corbates, llacets, sabates formals i joies que, normalment, no es portarien a l’institut… tot això, és clar, per part tant dels alumnes com dels professors.

Divendres 1 de març – Carnaval!

Acabem la setmana amb la festa de Carnaval! Durant aquest dia, les classes es retallen i es redueixen a menys de la meitat – dues hores –, i hi ha l’opció d’anar disfressat durant les hores lectives… tot i que també es poden posar les disfresses quan acaben les classes.

El dia 1 de març és un dia per passar-s’ho bé; hi haurà actuacions, música, desfilades… i es podran comprar pastissos al pati, preparats especialment per l’ocasió pels alumnes de 4t d’ESO! A més, l’horari és reduït, i podrem marxar cap a casa abans que normalment.

El Carnaval és una de les festes més alegres de l’any. Tothom pot oblidar-se per un dia de les classes i limitar-se a dur una disfressa i a passar-s’ho bé. És una de les celebracions més animades de l’Institut Les Corts; la preparen especialment el professorat i el comitè de festes de l’institut, i compta amb el suport de tots els alumnes… que, a més, han aconseguit que la festa no sigui només un dia, sinó tota la setmana!

Julia Alía

Comentaris tancats.